سه‌شنبه, 11 شهريور 1393

عنوان : نتایج آزمون ورودی دبیرستان دانشگاه زابل اعلام شد.
تاريخ :
 ۱۳۸۹/۰۵/۰۷

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل رییس مجتمع آموزشی دانشگاه زابل ضمن تبریک به قبول شدگان آزمون ورودی دبیرستان دانشگاه و آرزوی موفقیت برای سایر دانش آموزان ، اعلام کرد نتایج آزمون با در نظر گرفتن نسبت مساوی بین مناطق و شهرستان زابل اعلام شده است.
مهندس مهدی راشکی افزود: پنجاه درصد قبولشدگان از شهرستان زابل و پنجاه درصد از مناطق پنجگانه منطقه سیستان می باشد.
وی در ادامه بیان نمود: هدف از برقراری نسبت مساوی بین مناطق و شهرستان زابل ایجاد فرصت برای دانش آموزان مستعد مناطق است و دانشگاه زابل در سالیان اخیر با پرورش دانش آموزان مستعد منطقه سیستان نقش مهمی در توسعه آموزشی منطقه داشته است؛ و نتایج دانش آموزان دبیرستان در کنکور سراسری و قبولی در رشته های مهندسی و پزشکی دانشگاههای برتر کشور  و همچنین روند رشد تحصیلی ایشان در دانشگاهها به خوبی گویای این مسأله است.
وی همچنین بیان داشت: تصحیح پاسخنامه ها در سازمان سنجش انجام شده است و دانشگاه در تصحیح اوراق امتحانی هیچ دخالتی نداشته است اما به هر حال هرگونه اعتراضی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
وی اضافه کرد: دانش آموزان باید تا پایان وقت اداری روز 25/5/89 جهت ثبت نام به محل دبیرستان دانشگاه واقع در پردیس جدید دانشگاه زابل مراجعه نمایند.

لینک دریافت اسامی پذیرفته شدگان دبیرستان پسرانه
لینک دریافت اسامی پذیرفته شدگان دبیرستان دخترانه

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.