شنبه, 31 شهريور 1397

عنوان : پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت هفته گرامیداشت مقام معلم
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۱۳

دکتر موسی بهلولی در پیامی دوازدهم اردیبهشت‌ماه سالگرد شهادت فیلسوف عالی‌مقام، استاد شهید مرتضی مطهری (ره) و هفته تجلیل از مقام والای معلم را گرامی داشت. به گزارش روابط عمومی متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد.

بِسْمِ اَللّٰهِ اَلرَّحْمٰنِ اَلرَّحِيمِ

ن وَ اَلْقَلَمِ وَ مٰا يَسْطُرُونَ

«ن و سوگند به قلم و آنچه با قلم مى‌نويسند»

معلم تجلیگاه انوار الهی است و پرتوی نور گیتی­ فروزش، همچون چلچراغی پرفروغ، روشنا بخش روان و اندیشه‌ی بشر در پیمودنِ پست و بالای زندگی است. این شعله‌ی جاویدانِ وجود معلم است که در همیشه‌ی تاریخ، شمع دانایی را در وجود بشر روشن و فروغمند نگاه داشته و کاروان دانش بشری را به‌سوی نور،شعور، خردورزی و اخلاق رهنمون گشته است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فیلسوف گرامی ایران‌زمین آیت ا... شهید مطهّری و روز بزرگداشت مقام ارجمند معلم، این روز خجسته و تقارن فرخنده آن با میلاد مسعود منجی عالم بشریت حضرت مهدی موعود (عج) را به‌تمامی اساتید فرزانه و دانش‌پژوهان فرهیخته تبریک می گویم و توفیق روزافزون تمامی تلاشگران عرصه دانش و خردورزی را از درگاه خدای سبحان مسئلت می‌نمایم.

دکتر موسی بهلولی

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.