شنبه, 31 شهريور 1397

عنوان : حضرت آیت‌الله العظمی علوی گرگانی مرجع تقلید شیعیان، در دیدار با رئیس دانشگاه زابل بر ضرورت پرورش دانشجویان متعهد و دردآشنا تأكید كردند
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۵

به گزارش روابط عمومی:

حضرت آیت‌الله العظمی سید محمدعلی علوی گرگانی در دیدار با رئیس دانشگاه زابل، با آگاهی از مشکلات و دردهای زندگی مردمان سیستان و تأثیر قابل‌توجهی که خشک‌سالی و مشقات اقتصادی بر آسایش مردم گذاشته است؛ بر لزوم توجه و تمرکز بیشتر دولتمردان جمهوری اسلامی به این منطقه تأکید نموده و فرمودند همه ما باید درصدد برآییم که مشکلات را یکی پس از دیگری حل نموده و در این رابطه باید تنها به خودمان تکیه کنیم، چراکه دشمن هیچ‌گاه برای کشور دل نمی‌سوزاند و تکیه‌گاه ما برای عبور از مشکلات جز در داخل خود کشور متصور نخواهد بود.

استاد برجسته حوزه علمیه قم، با اشاره به آیات سوره مبارکه عصر، آیات قران را گویای حال جامعه بشری دانسته و عنوان نمودند که به فرمایش قران چنانچه بشر، بدون راهبر و پیشرو و مدیر و برنامه‌های مدیریتی به حال خود رها شود، جز خسران و تباهی راه به‌جایی نمی‌برد و تنها راه جلوگیری از پیشروی به‌سوی تباهی، این است که بشر به ریسمان ایمان چنگ زند و از کمک دیگران نیز در این وادی بهره بگیرد.

مرجع تقلید شیعیان بابیان اینکه علی‌رغم تمامی مشکلات موجود بر سر راه اداره کشور، عاقبت این نور و حق است که پیروز می‌شود؛ افزودند: بر اساتید دانشگاه‌ها و تمامی آن‌ها که اهل علم و کمال‌اند فرض است که مردم را به صبر و شجاعت تشویق و توصیه نمایند و با انعکاس گزارش‌ها و تذکرات به مسئولین، آنان را به رسیدگی بیشتر به امور مردم ترغیب نمایند.

حضرت آیت‌الله العظمی علوی گرگانی، تلاش‌های دانشگاه زابل برای رفع مشکلات مردم، اقدامات فرهنگی و تفریحی که این دانشگاه برای آسایش مردم ترتیب داده است و تلاش برای احیای آثار تاریخی و فرهنگی منطقه را بسیار کارآمد توصیف کرده و ابراز امیدواری نمودند که با انعکاس این فعالیت‌ها به مسئولین امر، زمینه‌های توسعه‌ی منطقه فراهم آید. ایشان از مسئولین دانشگاه زابل خواستند که با امید به رحمت خداوند، چون گذشته مستمر و کوشا دل به کارشان بدهند و از تلاش خود برای آبادانی سیستان و پرورش جوانان مستعد کشور دست برندارند، چراکه هر یک از این جوانان ممکن است در آینده به شخصیتی کشوری و صاحب نفوذ بدل گردد و به مدد سختی‌هایی که به چشم دیده و به جان کشیده است، درد مردم را درک کرده، تقوی پیشه سازد و درراه عمل به وعده‌های پیشرفت، ثابت‌قدم بماند. ایشان در پایان سخنان خویش، آینده درخشانی برای دانشگاه زابل و سرزمین سیستان آرزو نمودند.

دکتر موسی بهلولی نیز در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی در خصوص عملکرد دانشگاه زابل، از سیستان به‌عنوان پایگاه فرهنگی منطقه، که در سالیان گذشته به‌عنوان تغذیه گر فرهنگی استان، نقش بسیار  پررنگی را ایفا نموده یادکرد و تغییرات و دگرگونی‌های جمعیتی سال‌های اخیر که به‌واسطه تنگناهای معیشتی و بلایای طبیعی همچون خشک‌سالی در این سرزمین رخ‌داده است را عامل زوالِ حیات این مردمان سخت‌کوش و صبور و زمینه‌ای برای نفوذ دشمنان برشمرد. وی دانشگاه زابل را مایه امید مردم منطقه دانست که روزگاری، برپایی آن سبب مهاجرت معکوس گشت و رونق رفته را به زابل بازگرداند و ابراز امیدواری کرد که باسیاست‌های هدفگذاری شده کنونی دانشگاه زابل برای پایش مشکلات و کمک به رفع مصائبِ زندگی مردم، دیگربار پویایی و تلاش برای رشد و پیشرفت به سیستان بازگردد و با تکیه بر پتانسیل‌های سخاوتمندانه سرزمینی همچون انرژی‌های تجدید پذیر و مرز، ریشه فقر در این خاک خشکانده شود.

رئیس دانشگاه زابل خاطرنشان کرد که این دانشگاه همواره پیشبرد اهداف علمی ،فرهنگی و اجتماعی را در دستور کار خود داشته است و با تلاش برای اصلاح الگوهای کشت ناکارآمد، ترویج کاشت زیتون و گیاهان دارویی، راه‌اندازی صنایع تبدیلی و تکمیلی وابسته به زیتون، چای ترش و به‌لیمو و برقراری مراودات مؤثر و پایا با مردم و بزرگان منطقه به رسالت محلی خود برای رفع مشکلات مردم عمل می‌نماید و تلاش دارد تا با پیاده‌سازی الگوهای بایسته اقتصاد مقاومتی، بستری برای رونق اقتصاد خرد خانوارهای ساکن منطقه فراهم آورد و امید و نشاط را به این سرزمین تشنه بازگرداند.

آدرس صفحه رسمی کانال اطلاع رسانی دانشگاه زابل در پیام رسان سروش

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.