دوشنبه, 7 خرداد 1397

عنوان : دیدار هیئت‌رئیسه دانشگاه زابل با نماینده حضرت آیت ا... العظمی سیستانی در ایران
تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۲/۲۶

به گزارش روابط عمومی:

دکتر موسی بهلولی به همراه دیگر اعضای هیئت رئیسه دانشگاه زابل، با حجه الاسلام و المسلمین سید جواد شهرستانی نماینده تام‌الاختیار حضرت آیت ا... العظمی سیستانی دیدار و گفتگو نمود و به ارائه گزارشی از عملکردها و دستاوردهای این دانشگاه در رابطه با هدفگذاری برای کارآفرینی و رفع مشکلات معیشتی مردم منطقه و راه‌های پیش روی توسعه این سرزمین، پرداخت.

حجه الاسلام و المسلمین شهرستانی در این دیدار، با اشاره به سبقه ی دیرینه و پربار تاریخی، تمدنی و فرهنگی سیستان، توانمندی‌های سرزمینی و جایگاه جغرافیایی ویژه این منطقه را، جلوه‌گر ظرفیت و استعداد پویای این دیار برای دست‌یابی به آینده‌ای روشن دانست و بر لزوم بهره‌گیری از پتانسیل‌های انسانی و توسعه‌ای منطقه برای حرکت در مسیر پیشرفت تأکید کرد.

نماینده محترم مرجع تقلید شیعیان، بابیان این مطلب که غنای فرهنگ و پیشینه تمدنی سیستان بر پایه تلاش انسان‌های بزرگ و تلاشگر این دیار به ثمر رسیده است؛ با تأکیدِ ویژه بر اهمیتِ ظرفیت نیروی انسانی، اولین شرطِ بهره‌گیری کارا از این پتانسیل قدرتمند را وحدت و یکپارچگی دانست و از تفرقه، به‌عنوان اصلی‌ترین عامل زوال و فروپاشی جوامع یادکرد. ایشان با توصیه به مدارا و تحمل آرا، بر نقد عالمانه و رعایت حریمِ انتقاد تأکید و تخریب را عامل اصلی فروپاشی وحدت و ایجاد بی‌انگیزگی در دستیابی به اهداف سازنده، برشمرد.

حجه الاسلام و المسلمین شهرستانی از مسئولین دانشگاه زابل خواست که امید را همواره روشنگر راه پیشرفت قرار دهند و با اراده استوار، بر آهنگِ توسعه، عزم نمایند. ایشان با اشاره به این حقیقت، که بازسازی و پیشرفت سیستان جز به مدد تکاپو و تلاش نیروهای انسانی این سرزمین میسر نمی‌شود؛ نقش دانشگاه زابل را به دلیل بهره‌گیری از تخصص روزآمدِ نخبگان از یک‌سو و پرورنده‌ی نسل جوان از سوی دیگر، پررنگ‌تر از دیگر سازمان‌ها و نهادهای مسئول دانست و از دستیابی این دانشگاه به موفقیت‌های مؤثر در بهبود شرایط منطقه استقبال کرد. ایشان در پایان، آرزو نمود که به لطف و یاری خداوند متعال و همت مدیران و مسئولین، این دانشگاه با حرکت در مسیر کارایی و ثمربخشی، به اهداف بزرگ خود برای رفع تنگناهای معیشتی مردم نائل گردد و بتواند خشتی دیگر بر دیوار مستحکم تاریخ پرافتخار این سرزمین بنهد.

هیئت‌رئیسه دانشگاه زابل در حاشیه این دیدار، با حضور در موزه امام علی (علیه‌السلام) از مجموعه هدایایی که به حجه الاسلام والمسلمین شهرستانی اهداشده و در زمره یکی از مجموعه‌های باارزش از آثار نفیس هنری است، نیز دیدن نمودند.

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.