يکشنبه, 29 مهر 1397
سرپرست روابط عمومی دانشگاه زابل منصوب شد
 ۱۳۹۷/۰۷/۱۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه:

طی حکمی از سوی دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل، دکتر علی افشاری مقدم به سمت سرپرست روابط عمومی دانشگاه منصوب شد.

در متن حکم دکتر بهلولی خطاب به دکتر علی افشاری مقدم آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد، توانمندی علمی و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به سمت سرپرست اداره روابط عمومی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است در سایه عنایات خداوند متعال، با در نظر داشتن اهداف کلان سازمانی و دیدگاه علمی متکی بر اصول اخلاقی و حرفه‌ای، از طریق تعامل سازنده و مؤثر با سایر همکاران دانشگاهی و نیز بهره‌گیری از ابزارهای جدید و علوم ارتباطی و اطلاع‌رسانی مؤثر، توان و تجربه خویش را در جهت تحقق اهداف و سیاست‌های مقرر بکار ‌گیرید.

توفیق جنابعالی را در رعایت اخلاق، اعتدال و اجرای برنامه‌های مصوب و راهبردی دولت تدبیر و امید از خداوند متعال خواستارم.

و من ا...التوفیق

دکتر موسي بهلولي