دوشنبه, 1 مرداد 1397

تاريخ :
 ۱۳۹۷/۰۳/۰۳

به گزارش روابط عمومی:

متن کامل پیام دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن سوم خردادماه، سالروز آزادسازی غرورآفرین خرمشهر به شرح ذیل می‌باشد:

بسمه‌تعالی

سلام و درود خدا بر مردان و زنان باورمند و با غیرتی که با مجاهدت خالصانه منطبق بر طریق الهی و در مصاف با دشمنان اسلام و ایران، عملیات بیت المقدس را خلق و سوم خرداد را در تاریخ ایران اسلامی جاودانه نمودند. سوم خرداد یاد آور حماسه ای بزرگ است که فرزندان ایران اسلامی در نبردی نابرابر، با نیروی متکی بر ایمان و اراده الهی تمام معادلات را بهم زده و خواب و خیال دشمن را آشفته کردند.

اینجانب با تبریک روز مقاومت، ایثار و پیروزی که با آزادسازی خرمشهر، شهر خون در سوم خرداد 61 به جلوه درآمد؛ سربلندی و سرافرازی ایران اسلامی و شادمانی و امید مردمان این دیار را از درگاه خداوند کریم مسئلت دارم و امیدوارم که بتوانیم استقامت، حضور آگاهانه و کنشگری متعهدانه‌ی شهدا و رزمندگان اسلام را همواره سرلوحه‌ تلاش و سر منشاء همدلی ‌مان قرار دهیم و با درخشش در عرصه‌های علم و دانش به جد و جهد برای آبادانی مرز بوم ایران زمین اهتمام ورزیم.

دکتر موسی بهلولی

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه زابل می‌باشد.