سه‌شنبه, 3 ارديبهشت 1398
در جلسه تودیع و معارفه سرپرست معاونت پژوهشی، رییس دانشگاه بر جایگاه پژوهش و فناوری و لزوم بسترسازی جهت تاثیرگذاری اجتماعی هرچه بیشترِ دانشگاه زابل تاكید كرد
 ۱۳۹۸/۰۱/۲۴

در پی انتصاب دکتر احسان رخشانی از سوی دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل به سمت سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، مراسم تودیع و معارفه با حضور هیئت رئیسه دانشگاه و مدیران حوزه پژوهشی برگزار شد.

در این مراسم دکتر بهلولی ضمن سپاسگزاری و ارج نهادن به خدمات شایسته دکتر محمد الله بخش طی سه سال و نیم گذشته، دکتر احسان رخشانی را به عنوان سرپرست معاونت پژوهش و فناوری معرفی نمود. وی ضمن تاکید بر جایگاه و اهمیت پژوهش و فناوری، توجه هر چه بیشتر به نیازهای این حوزه کلیدی را ضروری برشمرد و از دکتر الله بخش به عنوان یکی از پرتلاش ترین اشخاص در سیستم مدیریتی دانشگاه یاد کرد و افزود: همکاری های بسیار خوب و تاثیرگذاری که در زمان تصدی حوزه پژوهش و فناوری توسط دکتر الله بخش، با معاونت اداری و مالی صورت گرفت، با ایجاد بسترهای کارا وموثر، رخدادها و بروندادهای قابل توجهی را در حوزه پژوهش و فناوری برای دانشگاه زابل رقم زد و پیشرفت های قابل توجهی را سبب گشت که حقیقت آن بر هیچ کس پوشیده نیست.

رئیس دانشگاه زابل با تاکید بر این که تنها دلیل اثرگذار در پذیرشِ این تغییر و تحول، کاهش دغدغه های کاری و بار مسئولیت دکتر اله بخش به دلیل گرفتاری های شخصی ایشان بوده است افزود: وی از این پس نیز به عنوان مشاور عالی رئیس دانشگاه در حوزه فناوری به همکاری خود با دانشگاه زابل ادامه داده و بهره مندی از حضور و تخصص وی همچون گذشته به قوت خود باقی خواهد ماند. دکتر بهلولی در ادامه با اشاره به توان مدیریتی ستودنیِ دکتر احسان رخشانی، از وی به عنوان بهترین گزینه برای تصدی سمت معاون پژوهش و فناوری دانشگاه یاد کرد و وی را از جمله مدیران کارآمد و توانمندی دانست که همواره علاوه بر مدیریتِ‌ شایسته ی حوزه ی تحت سرپرستی خویش، بار سنگین رسیدگی و به انجام رسانیدنِ بسیاری از امور مهم مربوط به دانشگاه را نیز بر دوش کشیده است.

رئیس دانشگاه زابل با اشاره به ضرورت گسترش دامنه ی نقش اجتماعی دانشگاه تاکید کرد: فعالیت های پژوهشی باید بستری فراهم سازند که زمینه ی اثرگذاری اجتماعی دانشگاه زابل فراهم گردد و این دانشگاه آغاز گر حرکتی باشد که به واسطه ی آن، مسئولین اجرایی نیز ضرورتِ کاربستِ مسائل علمی در پیش بردِ اهداف منطقه ای را درک و در مسیر توسعه منطقه از دانش و تخصص مراکز پژوهشی و دانشگاهی استفاده نمایند. وی پیشرو بودن دانشگاه زابل در برپایی هسته های پژوهشی مرتبط با توانمندی های منطقه و تاثیرگذاری این دانشگاه در سیاست گذاری های ابلاغ شده از سوی وزارت علوم به سایر دانشگاهها را اتفاقی بسیار ارزنده توصیف کرد و در پایان ابراز امیدواری نمود دانشگاه همچنان پرتوان و مصمم در گذر از مسیر صعبِ ایجاد تحول در توسعه منطقه گام بردارد و تحقق بیش از پیش اهداف تعیین شده را ممکن گرداند.

در این جلسه، دکتر احسان رخشانی سرپرست معاونت پژوهش و فناوری، از لزوم برنامه ریزی جامع نگر، تلاش و آینده نگری به عنوان الزامات سیستم مدیریت کارآمد یاد کرد و با درخشان توصیف کردن کارنامه معاونت پژوهش و فناوری در بیش از سه ساله ی گذشته، ایجاد تحول در ساختارهای مختلف این معاونت را عاملی اساسی در پیشبرد اهداف و بازتاب گسترده ی موفقیت های دانشگاه در این حوزه دانست و بهره گیری از تجارب ارزنده ی دکتر الله بخش را پشتوانه ای محکم برای خود برشمرد. وی ضمن سپاس از حمایت های بی دریغ رئیس دانشگاه زابل و نیز معاون محترم مالی و اداری دانشگاه ابراز امیدواری کرد حوزه معاونت پژوهشی با بهره گیری از تجارب و توانمندی های همکاران، همچنان در مسیر پیشرفت و افتخارآفرینی گام بردارد و زمینه را برای ایجاد تحول بیشتر نیز فراهم سازد.

دکتر الله بخش نیز طی سخنانی ضمن تشکر از اعتماد ریاست دانشگاه طی سالیان گذشته و قدردانی از همکاری کارکنان حوزه پژوهش و فناوری، با تبریک به دکتر رخشانی برای وی آرزوی موفقیت نمود.