شنبه, 4 خرداد 1398
آزمون ورودی متوسطه دوم دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه زابل برگزار شد
 ۱۳۹۸/۰۲/۱۳

دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه زابل با حضور در حوزه های برگزاری آزمون ورودی متوسطه دوم (نهم به دهم) دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه زابل که روز جمعه مورخ 13 اردیبهشت ماه 98 راس ساعت 9 صبح در پردیس جدید دانشگاه زابل برگزار شد از کیفیت و روند برگزاری این آزمون بازدید نمود. با توجه به اهمیت ویژه رتبه و بنیه علمی دانش آموزان جهت پذیرش در مجتمع آموزشی دبیرستان های دخترانه و پسرانه دانشگاه زابل، آزمون ورودی متوسطه دوم این مجتمع، در دو رشته تجربی و ریاضی با استقبال داوطلبان به صورت همزمان در 2 حوزه امتحانی برگزار شد. لازم به ذکر است در این آزمون در حدود 1300 دانش آموز دختر و پسر به رقابت با یکدیگر پرداختند که از این میان 120 دانش آموز به تفکیک 60 دختر و 60 پسر در رشته تجربی و 60 دانش آموز به تفکیک 30 دختر و 30 پسر در رشته ریاضی پایه دهم پذیرفته خواهند شد.