سه‌شنبه, 29 مرداد 1398
پیام تسلیت رئیس دانشگاه زابل در پی در گذشت پدر سردارشهید حاج حبیب لك زایی
 ۱۳۹۸/۰۴/۱۲

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل دکتر موسی بهلولی رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت پدر سردار شهید حاج حبیب لک زایی و حجه الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی را تسلیت گفت. متن این پیام به شرح ذیل است:

انالله و اناالیه راجعون

حضرت حجه‌الاسلام و المسلمین دکتر نجف لک زایی

با سلام و تحیت

خبر ارتحال پدر معظم، ابوالشهید مرحوم حجت الاسلام و المسلمین محمد  اعتمادی (لک زایی)  موجب تأثر و تالم عمیق گردید. به یقین روح بلند آن عبد صالح پروردگار و اسوه ی استقامت و ایثار که در راه رضای معبود و پاسداری از آرمان‌های اسلام و انقلاب از برترین سرمایه های خود گذشت و فرزند و نوه ی عزیز خود را هدیه به خدای سبحان کرد؛ در جوار رحمت حق و روح قدسی آن طائران حرم امن ملکوت آرام گرفته است.

آن فقيد سعيد را همان بس که با توشه وزین پارسايي و عشق به اهل بيت (عليهم السلام) و با لبيک به نداي «إرجعي إلي ربک»، این جهان سفلي را وانهاد تا به ديدار معبود شتابد و در جوار فرزندان شهيدش سکني گزیند. اینجانب با قلبی آکنده از حزن و اندوه، به روح بلند آن سفر کرده به آستان اقدس الهی و ارواح تابناک فرزندان شهیدش درود می‌فرستم و به نمایندگی از جامعه دانشگاهی زابل، ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی با حضرت‌عالی و بازماندگان محترم، علو درجات و غفران الهی را برای آن پدر ملکوتی و صبر و شکیبایی برای بازماندگان ارجمند از درگاه خداوند بخشنده مهربان مسئلت دارم.ان‌شاءالله روح بلند آن مرحوم در بالاترین مراتب بارگاه قدسی با سرور و سالار شهیدان محشور و هم‌جوار گردد.

دکتر موسی بهلولی

98/4/12