عنوان : انتصاب عضو هیأت علمی دانشگاه زابل به عنوان عضو «هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها»
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۸

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل،

دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها، آقای دکتر محمد نهتانی هیأت علمی محترم دانشکده آب و خاک دانشگاه زابل را به عنوان عضو کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها منصوب نمودند. در بخشی از حکم ایشان آمده است که بنا به پیشنهاد رئیس محترم کارگروه کشاورزی و منابع طبیعی و با توجه به سوابق علمی و اجرایی ارزنده شما به عنوان همکار هیأت مذکور منصوب می‌شوید. روابط عمومی دانشگاه زابل، این انتصاب شایسته را که بیانگر تعهد و تخصص ایشان است تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سربلندی و پیروزی دارد.

گفتنی است در پی وقوع سیلاب در نقاط مختلف کشور، هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها به ریاست دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس محترم دانشگاه تهران تشکیل شده است که شاکله اصلی آن اعضای هیئت علمی متخصص دانشگاهی می‌باشند. این هیأت باید طی ۶ ماه نتیجه این گزارش ارائه نماید.