عنوان : انتصاب دو تن از اعضای هیأت علمی دانشگاه زابل در«هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها»
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۴/۰۵

به گزارش روابط عمومی دانشگاه زابل،

آقای دکتر فرزاد حسن پور عضو محترم هیأت علمی دانشکده آب و خاک و آقای دکتر محمودرضا ملایی‌نیا عضو محترم هیأت علمی دانشکده دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه زابل توسط دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها به عنوان اعضای کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‌های هیدرولیکی هیأت مذکور منصوب گردیدند. در بخشی از حکم رئیس هیأت ویژه آمده است که بنا به پیشنهاد رئیس محترم کارگروه مهندسی رودخانه و سازه‌های هیدرولیکی و با توجه به سوابق علمی و اجرایی ارزنده شما به عنوان همکار هیأت مذکور منصوب می‌شوید. معاونت پژوهش و فناوری، این انتصاب شایسته را که بیانگر تعهد و تخصص آنها است تبریک گفته و برای ایشان آرزوی سربلندی و پیروزی دارد.

گفتنی است در پی وقوع سیلاب در نقاط مختلف کشور، هیأت ویژه گزارش ملی سیلاب‌ها به ریاست دکتر محمود نیلی احمدآبادی رئیس محترم دانشگاه تهران تشکیل شده است که شاکله اصلی آن اعضای هیئت علمی متخصص دانشگاهی می‌باشند. این هیأت باید طی ۶ ماه نتیجه این گزارش ارائه نماید.