عنوان : اعلام نتایج بخش معارفی و حفظ سی و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان كشور و درخشش دانشجویان دانشگاه زابل
تاريخ :
 ۱۳۹۸/۰۳/۱۸

نتایج رشته‌های معارفی شامل رشته‌های: آشنایی با احادیث اهل بیت (ع)، احکام، آشنایی با مفاهیم نهج البلاغه، آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه، آشنایی با سیره معصومین (ع)، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، پرسمان معارفی و سبک زندگی ایرانی و اسلامی و رشته‌های بخش حفظ شامل رشته‌های؛ حفظ کل (برادران)، حفظ کل (خواهران)، حفظ ۲۰ جز (برادران)، حفظ ۲۰ جز(خواهران)، حفظ ۱۰ جز (برادران)، حفظ ۱۰ جز (خواهران)، حفظ ۵ جز(برادران)، حفظ ۵ جز (خواهران) می‌باشد. برگزیدگان این مرحله باید برای مرحله سراسری که در شهریور ماه در دانشگاه قم برگزار می‌گردد، آماده شوند. منابع بخش معارفی برای مرحله سراسری بر طبق دستورالعمل اجرایی سی و چهارمین جشنواره (مرحله سراسری) می‌باشد. منبع رشته احکام با عنوان؛ کل کتاب از واجبات چه می‌دانیم؟ حجت الاسلام والمسلمین محمود اکبری، نشر فتیان می‌باشد.
طبق نتایج اعلام شده 21 نفر از دانشجویان دانشگاه زابل به مرحله کشوری سی و چهارمین جشنواره سراسری قرآن در بخش معارفی راه یافته و برگ زرین دیگری از افتخارات دانشگاه زابل ورق خورد.

لازم به ذکر است مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت دانشجویان کشور در شهریور ماه ۹۸ به میزبانی دانشگاه قم برگزار می‌شود.