جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۹/۲۷
بازدید وزیر علوم و معاون علمی،فناوری رئیس جمهور از غرفه دانشگاه زابل در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار

با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سورنا ستاری معاون علمی، فناوری رئیس‌جمهور؛ افتتاحیه مشترک بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار و هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد و طی آن، وزیر علوم و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور، از غرفه دانشگاه زابل نیز بازدید نمودند.

در این بازدید، توضیحاتی پیرامون محصولات و دستاوردهای پژوهشی و فناورانه عرضه‌شده در نمایشگاه برای بازدیدکنندگان ارائه شد. همچنین از «کیت استخراج DNA از خون» که در سال 1398 توسط شرکت «زیست‌فناوری زند» طراحی، ساخته و موفق به کسب مجوز دانش بنیانی در سطح صنعتی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گردید نیز رونمایی شد.

گفتنی است شرکت «زیست فناوری زند» اولین شرکت دانش بنیان در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه زابل و منطقه سیستان محسوب می شود که در هجدهمین نمایشگاه بین المللی پژوهش، فناوری و فن بازار تهران در سال 1396 نیز از «کیت خالص سازی محصول PCR » به عنوان اولین محصول دانش بنیان آن رونمایی شده بود.

بیستمین نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن بازار با شعار «پژوهش اثربخش، فناوری ارزش‌آفرین و رونق تولید»، 26 لغایت 29 آذرماه 1398 در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران دایر است و دانشگاه زابل در سالن 27 غرفه 6، پذیرای بازدیدکنندگان و پژوهشگران محترم می‌باشد.