جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۰۹/۳۰
بازدید معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از غرفه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه زابل

در سومین روز برگزاری بیستمین نمایشگاه دستاورهای پژوهش، فناوری و فن بازار، دکتر مسعود برومند معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دستاوردهای پژوهشی ارائه شده در غرفه دانشگاه زابل بازدید نمود. در این بازدید دکتر برومند به نکات ارزشمندی در زمینه بهره برداری هر چه بیشتر از ظرفیت های ممتاز منطقه همچون گیاهان دارویی، گاو سیستانی، محصولات دانش بنیان، ارتباط پژوهش با بازار و صنعت، ایجاد ثروت از علم، توانمندسازی بخش بسته بندی محصولات و ... اشاره نمود. وی همچنین به بازدید اخیر از دانشگاه زابل و آشنایی با توانمندی‌های بالقوه منطقه و شهرستان اشاره نمود.

لازم به ذکر است در نمایشگاه سال ۹۸ در غرفه دانشگاه زابل، محصولاتی مانند جیره فرموله شده جوجه‌های گوشتی، بلدرچین و شترمرغ، انواع محصولات چوبی و سلولزی (با گواهی های استاندارد و ثبت اختراع) و کیت‌های استخراج DNA برای نخستین بار به نمایش درآمده اند.