جمعه, 16 خرداد 1399
     ۱۳۹۸/۱۰/۱۸
سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب سرپرست دانشگاه زابل با صدور حکمی، دکتر عباسعلی امام جمعه را به سمت سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه منصوب کرد. در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر امام جمعه آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد،‌ تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی و پیشنهاد معاون محترم پژوهش و فناوری، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به سمت سرپرست مدیریت امور پژوهشی دانشگاه منصوب می‌شوید.

اميد است با اتكاء به الطاف خداوند متعال، استفاده از خرد جمعی و استفاده حداکثری از ظرفیت اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان ارجمند و دانشجویان گرامی در پیشبرد اهداف عالیه دانشگاه، منطبق بر ‌سیاست‌ها و برنامه‌های مصوب و راهبردی موفق و مؤید باشید. توفیق روزافزون شما را از درگاه ایزد منان مسئلت می­ نمایم.

همچنین دکتر افراسیاب سرپرست دانشگاه طی نامه ای جداگانه از خدمات دکتر مجید آجورلو در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.