پنج‌شنبه, 21 فروردين 1399
     ۱۳۹۸/۱۲/۲۹
شادباش نوروزی رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن سال یك هزار و سیصد و نود و نه خورشیدی

جهان از باد نوروزی جوان شد     زهی زیبا که این ساعت جهان شد

شمال صبحدم مشکین نفس گشت     صبای گرم رو عنبر فشان شد

عارف بلند نام ایرانی - عطار نیشابوری

اینک که تقویمِ طبیعت، مقدمِ پرصولت و پرشوکتِ بهاران را بشارت می‌دهد و نوروز باستانی، عبور زمستان و آغازِ فراز و هنگامه‌ی شکفتن و زایایی را نوید می‌بخشد؛ باید که زیبِ معنی از نقشِ بهار، این پیرایه‌ی دهر و زیور روزگار برگیریم؛ و دل‌ها و دیده‌ها و اندیشه‌هامان را به شکوهِ شکوفه‌های نواندیشی، نوخواهی و نوسازی بیاراییم. «نوروز»، آیینِ نمادین رستاخیزِ فصول و روان و جشن نوگردانی جهان است که به رنگ و انگِ اسطوره‌ای خود، آغاز روزگاری نو با نگرشی نو را طلب می‌کند و هستی و کیستی ایرانی را نمودی شگرف می‌بخشد.

امید که در این گاهِ رویش و زایش، تکانشی به خانه تن و جان بدهیم، از گزند خزانِ کهنه‌اندیشی برهیم، به نیک‌اندیشی و هم‌کنشی، بر گستره‌ی این خاک اجدادی بذرِ مهر بپاشیم و نور امید بچینیم، به سرپنجه‌ی تدبیر طریق آینده را بگشاییم و قلل پای نخورده‌ی موفقیت و بهروزی را در نوردیم.

در سایه سارِ لطف یزدان و غوغای روح‌بخشِ بهاران، جسم و جان‌تان سلامت، دل‌هایتان مشعوف و پرامید، اندیشه‌هایتان نورباران و سعادتتان بیکران باد.

دکتر پیمان افراسیاب

بهار یک هزار و سیصد و نود و نه خورشیدی