جمعه, 24 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۴/۱۱
اطلاعیه تكمیلی شماره 3 واحد استعدادهای درخشان دانشگاه زابل مورخ 1399/04/11

بدینوسیله به اطلاع دانشجويان و دانش آموختگان ممتاز كارشناسي و کارشناسی ارشد متقاضي استفاده از تسهیلات آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان برای مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال تحصیلی 1400- 1399 دانشگاه زابل می رساند که مهلت ثبت نام و ارسال مدارک تا تاریخ 31/05/1399 تمدید گردید.

لازم به ذکر است که ارسال مدارک صرفا به صورت ارسال اولیه اسکن مدارک به سامانه پست الکترونیکی واحد استعدادهای درخشان به آدرس esteadad@uoz.ac.ir و ارسال اصل مدارک به صورت پستی به آدرس زابل- کیلومتر 2 جاده بنجار- پردیس جدید دانشگاه زابل- معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی – گروه هدایت استعدادهای درخشان دانشگاه زابل می باشد.

موکدا به اطلاع متقاضیان محترم می رساند که به هیچ عنوان نیازی به مراجعه حضوری دانشجو نمی باشد.

متقاضیان محترم می توانند جهت مشاهده سایر اطلاعات تکمیلی و دریافت فرم های ثبت نام به اطلاعیه تکمیلی شماره 1 این واحد مراجعه فرمایند.

مدیریت استعدادهای درخشان دانشگاه زابل