جمعه, 24 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۵/۰۵
آزمون ورودی "پایه دهم دبیرستان دانشگاه زابل" با رعایت كامل تمهیدات بهداشتی برگزار شد

آزمون ورودی "پایه دهم دبیرستان دانشگاه زابل" با رعایت کامل تمهیدات بهداشتی برگزار شد

آزمون ورودی "پایه دهم دبیرستان دانشگاه زابل" برای سال تحصیلی 1400-1399، روز جمعه - سوم مردادماه به طور هم‌زمان در دو حوزه امتحانی و با رعایت دقیق دستورالعمل‌های بهداشتی و اصول فاصله گذاری اجتماعی برگزار شد. طی این آزمون تعداد 1090 دانش آموز دختر و پسر در مدت زمان 120 دقیقه با یکدیگر به رقابت پرداختند.

مجتمع آموزشی مدارس دانشگاه زابل، با تامین زیرساخت‌های آموزشی استاندارد، همواره سعی در پرورش استعدادهای بومی  و ارایه آموزش با کیفیت به دانش‌آموزان منطقه سیستان داشته و آمار مناسب قبولی دانش آموزان در رشته‌های برتر کنکور سراسری در سالیان گذشته، نشان‌گر موفقیت در نیل به این هدف بوده است. برگزاری آزمون ورودی، هر ساله با هدف شناسایی استعدادهای ممتاز و جهت دهی مناسب امکانات آموزشی صورت می‌گیرد.

در سال جاری به منظور فراهم آوردن محیطی آرام و ایمن برای برگزاری آزمون‌های گروهی؛ تمهیدات بهداشتی لازم، منطبق بر دستورالعمل‌های ابلاغی با محوریت حفظ و مراقبت از سلامت داوطلبین، طبق برنامه‌ریزی قبلی و با تلاش بی‌وقفه‌ی اعضای کمیته اجرایی برگزاری آزمون‌های سراسری دانشگاه اجرا شد. اهم این اقدامات به شرح ذیل بود: ضدعفونی کامل راهروها، سالن‌ها، تجهیزات و سرویس‌های تردد قبل و پس از برگزاری آزمون؛ رعایت دستورالعمل‌ها و اصول فاصله‌گذاری اجتماعی در چیدمان صندلی شرکت‌کنندگان در آزمون؛ تنظیم دما و تهویه مناسب محل‌های برگزاری آزمون منطبق با پروتکل‌های محافظتی؛ تعبیه دستگاه‌های مکانیزه ضدعفونی دست و کفش در محل ورودی‌ کلیه سالن‌های برگزاری آزمون تحت نظارت کارشناسان بهداشت؛ اجرای پروتکل تب‌سنجی و پایشِ وضعیت سلامت داوطلبان توسط مراقبین بهداشت در مبادی ورودی حوزه های امتحانی؛ نظارت و پایش دقیق رعایت اصول حفاظت فردی و الزام استفاده از ماسک سه لایه ایمن توسط داوطلبان و عوامل اجرایی آزمون از ابتدای ورود تا پایان برگزاری آزمون؛ تامین مکان‌های کاملا مجزا برای داوطلبان مشکوک مطابق با اعلام نظر پزشک پس از سنجش علایم و یا خوداظهاری افراد؛ اجرای برنامه ممانعت از تجمع داوطلبین در بدو ورود و نیز در زمان خاتمه آزمون.

این آزمون با همکاری تنگاتنگ و همدلانه مجموعه مدیریتی مجتمع آموزشی، مسئولان اجرایی دانشگاه و کمیته برگزاری آزمون‌های سراسری دانشگاه برگزار شد و تاکید کمیته اجرایی مبتنی بر اصل دقت نظر در رعایت تمامی پروتکل‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی صادره از ستاد ملی مبارزه با کرونا بود تا محیطی ایمن و بهداشتی فراهم گردیده و داوطلبین با آرامش و موفقیت آزمون را پشت سر بگذارند.