جمعه, 24 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
سرپرست حوزه مالی دانشگاه منصوب شد

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه با صدور حکمی، دکتر محمدمهدی چاری را به سمت سرپرست حوزه مالی دانشگاه منصوب کرد.

در متن حکم دکتر افراسیاب خطاب به دکتر چاری آمده است:

احتراماً، نظر به مراتب تعهد و تخصص جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به عنوان سرپرست حوزه مالی دانشگاه منصوب می‌شوید.

امید است با اتکاء به قادر متعال، ضمن تداوم پایبندی به ارزش‌ها، اصول و مقررات جاری دانشگاه، همت خویش را بر انجام امور محوله، مبتنی بر برنامه‌های مصوب و راهبردی و صرفه و صلاح دانشگاه معطوف داشته و در تحقق اهداف زیر اهتمام کامل مبذول فرمایید.

• ایجاد نظم و انضباط مالی و فراهم نمودن تعامل و تعادل در بخش های مختلف دانشگاه
  • هماهنگ­سازی نظام برنامه، بودجه و اعتبارات
  • استفاده مؤثر از فناوری اطلاعات، تسهیل و تسریع در ساماندهی، به روزرسانی و بازمهندسی کلیه فرایندهای مالی مطابق ضوابط و مقررات
  • تقویت واحدهای مختلف و ارتقاء سیستم امور مالی دانشگاه
  • کنترل هزینه‌ها مطابق برنامه‌ها و بودجه مصوب و ابلاغی
  • نظارت مستمر بر اجرای دقیق ضوابط و مقررات مالی

توفیق شما را در انجام وظایف محوله از درگاه ایزد منان مسئلت دارم.

همچنین دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه، طی نامه ای جداگانه از خدمات سرکار خانم دکتر زیبا سوری نظامی در زمان تصدی این سمت، قدردانی نمود.