جمعه, 24 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۵/۱۰
پیام تبریك رئیس دانشگاه زابل به مناسبت فرارسیدن «عید سعید قربان»

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل در پیامی فرارسیدن «عید خجسته قربان»، هنگامه‌ی دل بریدن از عافیت برای گام نهادن به وادی عبودیت را تبریک و تهنیت گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه بدین شرح می‌باشد:

«وَفَدَیْنَاهُ بذبْحٍ عَظِیمٍ» - «و او را در ازای قربانی بزرگی باز رهانیدیم»

کلام الهی، سوره مبارکه صافات، آیه 107

«قربان» تجلی‌گاهِ گسستنِ زنجیرهای تعلق و سر تسلیم فرودآوردن بر آستانِ اراده‌ی خداوند است که والاترین مراتبِ طاعت و بندگی انسان را بازمی‌گوید و به روایتِ ابراهیم (ع) می‌نشیند، که عزیزترینش را برای گردن نهادن به حکمِ خداوندی، به مسلخ برد و سربلند و بی گزند از آن کارزار عظیم که عیار انسان را به بوته‌ی آزمایش نهاد، بیرون آمد. جان‌مایه‌ی «قربان»، همان دست و دل بریدن از خواسته‌های نفسانی و تعلقات دنیایی و قربانی کردن آنها برای قرب الهی است، که به آدمیان نهیب می‌زند: از چنبره‌ی چیرگیِ «تن و من» برهید؛ ابراهیم وار، خاک و زنگار غفلت را به جلای هدایت از آیینه‌ی دل بزدایید و زنجیرهای وابستگی را برای پرواز در آسمان بندگی، بگسلید.

این‌جانب فرارسیدن «عید سعید قربان»، عید تَعبُد و ایمان و امتحان را به عموم مسلمانان، به‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاه زابل تبریک و تهنیت عرض نموده و امید آن دارم حسام اطاعت نهاده بر گردنِ نفس، خجستگى این عید بر مسیر عبودیت پروردگار متعال، به حقیقت ادراک کنیم.