پنج‌شنبه, 10 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۵/۱۱
آزمون دكتری تخصصی سال 1399 همزمان با سراسر كشور، با اجرای دقیق تدابیر بهداشتی در دانشگاه زابل برگزار شد

آزمون ورودي دوره دکتري تخصصي (Ph.D) نيمه‌متمرکز سال 1399دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور، روز پنج‌شنبه - نهم مرداد ماه 99، تحت تدابیر شدید حفاظتی و بهداشتی در 143حوزه امتحاني واقع در ۶۰ شهرستان کشور برگزار شد و مانند سال‌های قبل، دانشگاه زابل میزبان داوطلبانی بود که با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، برای رقابت در این آزمون در حوزه‌های امتحانی این دانشگاه حضور یافته بودند.

شایان ذکر است برگزاری ‌این دوره از آزمون در دانشگاه زابل، با تمرکز کامل بر تمهیدات و تدابیر لازم جهت ایجاد محیط و شرایط ایمن برای داوطلبان و رعایت تمامی دستورالعمل های ابلاغی مبتنی بر اصول فاصله‌گذاری اجتماعی همراه بود. برخی از این تهمیدات، شامل حضور کارشناسان بهداشت و اورژانس در محل حوزه‌های امتحانی برای پایش سلامت داوطلبین و ارایه مشاوره بهداشتی؛ الزام داوطلبان و عوامل اجرایی آزمون به رعایت اصول حفاظت فردی (استفاده از دستکش، مواد ضدعفونی و ماسک سه لایه بدون فیلتر)؛ برگزاری آزمون در سالن‌های بسیار بزرگ با تهویه کامل و چیدمان صندلی مبتنی بر رعایت فواصل فردی ایمن؛ پاکسازی و ضدعفونی اماکن، سطوح و کلیه تجهیزات مورد استفاده؛ نصب دستگاه های پدالی حاوی مواد ضد عفونی کننده در کلیه مسیرهای حضور و تردد؛ مدیریت زمان در هدایت داوطلبان به داخل و خارج حوزه‌ها با هدف ممانعت از تراکم جمعیت و برخورد افراد پیش از شروع تا پایان آزمون و ... مهمترین مواردی بودند که برای ممانعت از شیوع بیماری در هر دو حوزه اصلی برگزاری آزمون، در دانشگاه زابل به انجام رسید.

پیش از این، تاریخ اجرای آزمون دکتری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی، روز جمعه نهم اسفند ماه سال ۹۸ تعیین شده بود که به دلیل شیوع بیماری به نهم مرداد ماه 99 موکول و برگزار گردید.