پنج‌شنبه, 2 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۰۹/۲۵
برگزاری مجازی مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و معرفی پژوهشگران برتر دانشگاه

هدف پژوهش دو چیز است: یکی رسیدن به مرجعیّت علمی و حضور در جمع سرآمدان علم و فنّاوری، دوّم حلّ مسائل کنونی و آینده‌ی کشور

"مقام معظم رهبری"

پژوهش اثربخش و فناوری ارزش آفرین در خدمت رونق تولید

مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و معرفی پژوهشگران برتر دانشگاه در مورخ 25 آذر ماه با حضور هیات رئیسه به صورت مجازی برگزار گردید. در ابتدای مراسم و پس تلاوتی چند از کلام الله، گزیده ای از بیانات مقام معظم رهبری در باب اهمیت پژوهش پخش گردید. سپس، رئیس محترم دانشگاه، دکتر افراسیاب سخنران بعدی مراسم ضمن قدردانی و ابراز خرسندی از زحمات شبانه روزی واحد فناوری اطلاعات، تلاشهای ارزشمند مجموعه معاونت پژوهش و فناوری و کادر آموزشی دانشگاه جهت ارتقاء سطح کیفی آموزش در بستر مجازی و حفظ ارتباط پایدار و دائم با دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی در سال جاری را ستودنی توصیف نمود. در ادامه با تاکید بر لزوم حفظ نشاط علمی و ضرورت عمل به وظایف و تکالیف آموزشی و پژوهشی در هر شرایطی؛ هفته پژوهش را متعلق به تمام پژوهشگرانی دانست که چرخه پژوهش را زنده و پویا نگاه داشته و زیرساخت ها را برای انجام امور پژوهشی و تحقیقات در گذشته فراهم و در آینده پژوهش را برای رشد تداوم خواهند بخشید. قبل از ایشان، حضرت حجت الاسلام مهران مسئول دفتر مقام معظم رهبری با بیان روایاتی از بزرگان دین به تبیین اهمیت پژوهش از دیدگاه اسلام پرداخت و پژوهشی را ارزشمند دانست که انتفاع آن برای مردم و کشور باشد.

در ادامه دکتر عرفانیان معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با ارائه گزارشی در زمینه توفیقات پژوهشی و فناوری به دست آمده در یک سال گذشته اشاره و از تمام اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در حاصل شدن این مهم دخیل بوده اند تقدیر و تشکر نمود. در خاتمه دکتر امام جمعه مدیر پژوهشی دانشگاه معیارهای انتخاب پژوهشگران برتر در رسته‌های مختلف علمی و پژوهش‌های کاربردی را بیان و پژوهشگران هر رسته را معرفی نمودند. بر این اساس جناب آقای دکتر  عباس رهدار بر اساس شاخص های مذکور برای دومین سال متوالی به عنوان پژوهشگر برتر دانشگاه انتخاب و در سایر رسته های علمی پژوهشگران برتر به شرح ذیل معرفی گردیدند:

رسته علمی

پژوهشگر برتر بخش ارتباط با صنعت

دکتر عباس میری

مرتع و آب خیز داری، دانشکده آب و خاک

گزارش آقای دکتر عرفانیان، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه را از اهم فعالیتهای پژوهشی دانشگاه مشاهده بفرمائید