پنج‌شنبه, 2 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
پیام رئیس دانشگاه به مناسبت نخستین سالگرد شهادت مظلومانه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی

دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه زابل طی پیامی، فرارسیدن سالگرد عروج مظلومانه‌ی «سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی» به دست ایادی استکبار را گرامی داشت. متن این پیام به شرح ذیل است:

"باسم رب الشهداء والصدیقین"

وَلا تَحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوا فی سَبیلِ اللَّهِ أَمواتًا  بَل أَحیاءٌ عِندَ رَبِّهِم یُرزَقونَ

درود بر راست قامتان برومندی که به پشتوانه ایمانِ و اراده بلندشان برای برقراری صلح و امنیت، جان دادند، جانِ خصم ستاندند و تا آخرین نفس بر سر آرمان‌های خویش ایستادند. به‌راستی «شهادت» بزرگ‌ترین پاداش باری‌تعالی به جوانمردانِ مخلص و صادقی است که در مسیر حق و حقیقت و مبارزه با ظلم و تباهی لحظه‌ای از پای ننشستند و دلاورانه برای نگاهبانی از دین و دنیایشان، در خون خود غلطیدند و به خاک میهن، حیات بخشیدند.

سردار رشید و پرافتخار ایران اسلامی، «شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی» رادمردِ عرصه‌ی جهاد و نبرد بود که عمر پربرکتش را صرف مبارزه و مقابله با نفوذ استکبار جهانی و گروه‌های تکفیری و تروریستی نمود و سرانجام در سپیده دم سیزدهم دی‌ماه نود و هشت، در پی حمله‌ی تروریستی ناجوانمردانه ایادی استکبار و ستم،  غزل شهادتش را سرود و به آرزوی دیرینه‌اش رسید.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاه زابل، در اولین سالگرد شهادت مظلومانه‌ی آن استوانه استکبارستیزی و اسوه‌ی ایثار، یاد و خاطره ی او و همرزمان شهیدش بویژه همرزمِ تازه به کاروانِ یاران پیوسته اش، شادروان دکتر حسنعلی پوراسماعیل را گرامی می‌دارم و رجای واثق دارم که آرمان و آرزوی آن یگانه‌ی دوران و الگوی رادمردان، از اذهان و اندیشه ی جوانان این سرزمین زدوده نخواهد شد و شهادتش فصل جدیدی در ستیز با سلطه‌ی مستکبران تروریست خواهد گشود و انتقامی سخت را برای آنان رقم خواهد زد.

پیمان افراسیاب

رئیس دانشگاه زابل