پنج‌شنبه, 2 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
انتخاب پایان نامه دانشجوی رشته دامپزشكی دانشگاه زابل به عنوان اثر برگزیده هجدمین دوره "جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی"

در هجدمین دوره "جشنواره ملی پایان نامه سال دانشجویی" پایان نامه دانشجوی دانشگاه زابل سرکار خانم عاطفه روانبخش در مقطع دکتری عمومی دامپزشکی توانسته است جایگاه اثر برتر این جشنواره را در بخش پزشکی ، شاخه دامپزشکی از آن خود کند. این پایان نامه در خصوص" بررسی آلودگی به ویروس هپاتیت E در شترهای سیستان و بلوچستان  به روش "Nested PCR" با راهنمایی اقای دکتر علی سارانی عضو هیات علمی دانشکده دامپزشکی و با همکاری آقای دکتر حسین کمال الدینی  عضو هیات علمی دانشکده علوم بعنوان استاد مشاور اجرا شده و نتایج ارزشمند و شاخصی در این خصوص برای اولین بار در کشور ارائه نموده است.

تولید علم و انجام پایان نامه های تقاضا محور تحصیلات تکمیلی در راستای کمک به رفع مشکلات بومی و منطقه ای، از جمله مهم ترین ماموریت های تعریف شده برای دانشگاه ها است و در همین راستا دانشگاه زابل تلاش می کند تا با فصل الخطاب قراردادن این مهم بتواند گام های ارزشمندی در این زمینه بردارد.

گفتنی است مراسم انتخاب پايان نامه سال دانشجويي بيش از ده سال است كه با همت جهاد دانشگاهي و با رویکرد نیل به اهداف ترويجي درحوزه پژوهش و توليد دانش شكل گرفته است و تلاش دارد تا با مدنظر قراردادن و معرفی بارزترين و شاخص ترين ثمرات تحقيقاتي دانشجويان كشور نسبت به پيوند نتايج اين تحقيقات با صنعت و توليد و اصلاح مسير و ارتقاي امور علمي ـ پژوهشي كشور همت گمارد.