پنج‌شنبه, 2 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۲
هشتمین آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی همزمان با سراسر كشور در دانشگاه زابل برگزار شد

دانشگاه زابل به عنوان یکی از حوزه های برگزاری آزمون استخدامی سال 1399 دستگاه‌های اجرایی کشور در شهرستان زابل؛ طی روزهای پنجشنبه و جمعه 11 لغایت 12 دی ماه، با رعایت پروتکل های بهداشتی متاثر از شیوع کرونا، میزبان شرکت کنندگان این آزمون بود.

این آزمون نیز همانند تجربه های قبلی دانشگاه در برگزاری آزمون های سراسری در دوران شیوع بیماری کووید-19 با تاکید بر حفظ سلامت داوطلبان برگزار شد و بر اساس اعلام سازمان سنجش و منطبق بر دستورالعمل های بهداشتی و ضوابط تعیین شده، حوزه هاي امتحاني خود را آماده سازي نمود. در راستای اجرای صحیح اصول بهداشتی رعایت کلیه مسایل، قبل، حین و بعد از برگزاری آزمون توسط ناظران وزارت بهداشت مورد نظارت و ارزیابی قرارگرفت. پیش بینی های لازم برای ورود داوطلبان با فاصله مناسب فیزیکی از ورودی حوزه اصلی و چینش صندلی ها با فاصله ۱.۵ متری و تنظیم سیستم تهویه فضای برگزاری و کنترل گرمایش مکانهای درنظر گرفته شده؛ محل جداگانه ای نیز برای داوطلبان دارای سرماخوردگی و علایم مشکوک در نظر گرفته شد.

دانشگاه زابل برای تمامی داوطلبان شرکت کننده در این آزمون آرزوی سلامت و موفقیت می نماید.