شنبه, 28 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۱۶
مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی، روندِ توسعه و پیشرفت فیزیكی طرح ها و فعالیت های عمرانی دانشگاه را مطلوب و قابل توجه توصیف كرد

دکتر حسینعلی رهدار مدیر دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه در گفتگو با روابط عمومی، روندِ توسعه و پیشرفت فیزیکی طرح ها و فعالیت های عمرانی دانشگاه زابل را مطلوب و قابل توجه ارزیابی کرد و افزود: به مدد تلاش مداوم و همکاری اثربخش همکاران دفتر فنی، پیشرفت فیزیکی طرح های عمرانی و فنی دانشگاه جهت افزایش و بهبود زیرساختهای توسعه ای و تأمین فضاهای کالبدی، از شتاب مطلوبی برخوردار بوده است. وی ضمن تقدیر از پشتیبانی های مداوم و دلگرم کننده ریاست دانشگاه، ابراز امیدواری کرد از این فرصت ارزشمند که همه ابزارهای مادی و معنوی تا حد امکان جهت تکمیل و ساخت‌وساز فضاها و کاربری‏های مختلف و متناسب با برنامه‏‌های توسعه دانشگاه در پردیس جدید فراهم شده بتوان نهایت بهره را برد تا در آینده ای نزدیک، با تکمیل و  بهره‌برداری فضاهای آموزشی، کمک آموزشی، پژوهشی و فناوری نیمه تمام برجای مانده در سطح دانشگاه‌، روند مطلوب و قابل توجه پیشرفت را به وضوح در سیمای اماکن توسعه ای پردیس جدید مشاهده نماییم.

دکتر رهدار در تشریح آخرین وضعیت طرح های عمرانی تکمیل شده و در حال اجرای دانشگاه زابل، ضمن اشاره به اقدامات دفتر فنی در زمینه ی انعقاد قرارداد و تخصیص اعتبار و نظارت بر حسن اجرای طرح های عمرانی؛ از مواردی همچون: پروژه محوطه سازی بین ساختمان کلاس ها و دانشکده کشاورزی به متراژ 2200 متر مربع؛ محوطه سازی و کف سازی پارکینک دانشکده کشاورزی به متراژ 1350 متر مربع؛ تعمیر و بهسازی سرویس های بهداشتی خوابگاههای پسرانه سایت جدید؛ اجرای سپتیک ها و محوطه سازی بین کتابخانه مرکزی و دانشکده دامپزشکی؛ پروژه انتقال برق و پیاده سازی سیستم سرمایش و نصب اسپیلت های ساختمان کتابخانه مرکزی؛ بهسازی و رنگ آمیزی محوطه های مربوط به مجتمع دبیرستان های دانشگاه به متراژ حدودا 7200 متر مربع؛ پروژه کفسازی گاوداری پژوهشکده دام های خاص؛ تکمیل فاز نخست سکوبندی آزمایشگاههای دانشکده آب و خاک؛ تامین روشنایی بالغ بر 10 هکتار از اراضی پردیس جدید  با نصب 11 عدد برج نوری 14 متری و 6 عدد برج نوری 8 متری؛ اجرای پیاده رو و محوطه سازی فضای بین مسجد و دانشکده آب و خاک با حداقل هزینه کرد و از محل صرفه جویی های انجام شده و ... به عنوان پروژه های عمرانی تکمیل و تحویل شده توسط دفتر فنی در بازه زمانی یکساله گذشته یاد کرد.

وی از انعقاد قرارداد و شروع عملیات تکمیل خوابگاه خواهران، نظارت بر اجرای کابینت بندی طبقات اول و دوم ساختمان آزمایشگاه مشترک با زیربنای حدود 2000 متر مربع؛ آغاز بهسازی و تعمیر یک بلوک از خوابگاههای خواهران به متراز ۳۲۰۰ مترمربع و عملیات نماسازی و بهسازی  دیوار ضلع جنوبی دانشگاه به طول 1200 متر به عنوان پروژهای درحال اجرا و در دست تکمیل این مدیریت یاد کرد و در اشاره به دیگر فعالیت های دفتر فنی و نظارت بر طرح های عمرانی دانشگاه نیز به مواردی همچون انجام امورات پیمان و نظارت بر اجرای پروژه های منابع طبیعی، موتورخانه  دانشکده فنی و مهندسی و کتابخانه مرکزی؛ پیگیری و پرداخت صورت وضعیت ها و مطالبات پیشین و انجام ماموریت های مداوم تعمیرات و تاسیسات در سایت جدید و قدیم دانشگاه با مساحتی بالغ بر 130 هکتار اشاره نمود.