دوشنبه, 7 آذر 1401
     ۱۴۰۱/۰۸/۱۱
پیام رئیس دانشگاه در گرامیداشت 13 آبان روز ملی مبارزه با استكبار جهانی

دکتر پیمان افراسیاب رئیس دانشگاه زابل طی پیامی فرارسیدن سیزدهم آبان‌ماه روز ملی مبارزه با استکبار را گرامی داشت. متن این پیام بدین شرح است:

باسمه تعالی

سیزدهمین روز آبان‌ماه، بزرگداشتِ اراده و آگاهی و شور جوانی است. فرصتی نمادین برای ارج نهادن به نقش جوانان آزاده‌ای است که در راه مبارزه برای آرمان‌خواهی، جان در راه عدالت نثار می‌کنند و با انگیزه‌ها و اندیشه‌های روشن، موانع صعب و سخت را از پیش پای برداشته و در مسیر تاریخ به راه خود ادامه می‌دهند و با اراده و عزمی ‌استوار و انگیزه و اشتیاقی پایدار، برای برچیدن ریشه ظلم و اختناق، پای بر قلب اهریمنِ استبداد می‌کوبند.

بدینوسیله ضمن گرامیداشتِ نام و یاد تمامی شهدای گرانقدر ایران و انقلاب، فرارسیدنِ روز ملی مبارزه با استکبار را ارج مینهم و امید دارم که بانگ شکوهمند آزادیخواهیِ دانش آموزان و دانشجویان شرافتمند این سرزمین همواره در رواق بلندِ گیتی پر طنین و مکرر باشد و با پیشگامی و ایستادگی در مسیر حق و بذلِ تلاشِ بی‌وقفه درراه علم‌اندوزی و دانش‌افزایی، بتوانند پرچم استکبارستیزی را استوار بر وحدت و هویت و عزت خویش افراشته نگاه دارند و دست در دست هم با گسستنِ موانع پیشرفت؛ عدالت‌خواهی و ظلم‌ستیزی و دفاع از کیان ایران عزیز را سرلوحه علم و عمل خویش قرار دهند.