پنج‌شنبه, 2 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۱۷
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان جدیدالورود پذیرش باسوابق تحصیلی درمقطع كارشناسی ارشد

اطلاعیه شماره 27 معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

در خصوص "ثبت نام دانشجویان جدیدالورود پذيرش باسوابق تحصيلي درمقطع كارشناسي ارشد" سال تحصیلی 1400-1399

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به پذیرفته شدگان عزیز به اطلاع می رساند ثبت نام فقط به صورت "غیر حضوری" و به شرح ذیل می باشد:

1. با توجه به غیر حضوری بودن فرایند ثبت نام و شرایط همه گیری بیماری کرونا، از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری گردد.

2. بازه زمانی ثبت نام غیرحضوری از روز یکشنبه 1399/10/21 لغایت چهارشنبه 1399/10/24 توسط سامانه گلستان به آدرس golestan.uoz.ac.ir خواهد بود.

3. پذیرفته شدگان لازم است قبل از زمان ثبت نام مدارک لازم را با کیفیت مناسب و خوانا  آماده و اسکن نمایند.

4. در روز ثبت نام، با مراجعه به سایت دانشگاه زابل از طریق لینک (دانشجویان نو ورود) جهت ثبت نام غیرحضوری اقدام نمایند.

5. راهنمای ثبت نام غیرحضوری در قسمت اطلاع رسانی سامانه ثبت نام قرار دارد.

6. بازه زمانی ارسال "اصل مدارک"  فقط ازطریق پست از روز شنبه 99/10/27  لغایت 99/11/01 خواهد بود.

پذیرفته شدگان گرامی جهت آگاهی از مدارک مورد نیاز و نحوه ارسال اصل مدارک جهت ثبت نام نهایی به لینک زیر مراجعه نمایند:

کارشناسی ارشد

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی