پنج‌شنبه, 2 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۰
  • کد خبر : ۷۹۹۸
اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مرحله تكمیل ظرفیت، پذیرش با سوابق تحصیلی «مقطع كارشناسی پیوسته» سال 1399 دانشگاه زابل

((اطلاعیه شماره 28 معاونت آموزشی  و تحصیلات تکمیلی))

ضمن عرض تبریک و خیرمقدم به پذیرفته شدگان عزیز جدیدالورود در مرحله تکمیل ظرفیت پذيرش با سوابق تحصيلي «مقطع كارشناسي پیوسته» سال 1399 دانشگاه زابل، به اطلاع می رساند؛ ثبت نام دانشجویان فقط به صورت «غیرحضوری» و به شرح ذیل می باشد:

1. بازه زمانی ثبت نام غیرحضوری از روز دوشنبه 99/10/22  لغایت چهارشنبه 99/10/24  در سامانه جامع گلستان به آدرس golestan.uoz.ac.ir  خواهد بود.

2. راهنمای ثبت نام غیرحضوری در قسمت اطلاع رسانی سامانه جامع گلستان قرار خواهد گرفت.

3. بازه زمانی ارسال اصل مدارک از طریق پست از روز شنبه 99/10/27   لغایت چهارشنبه 99/11/01  خواهد بود.

4. پذیرفته شدگان لازم است قبل از زمان ثبت نام، مدارک لازم را با کیفیت مناسب و خوانا آماده و اسکن نمایند. جهت آگاهی از مدارک مورد نیاز به لینک زیر مراجعه نمایند:

کارشناسی پیوسته

ضمناً برگزاری کلاس ها به صورت «مجازی» و از طریق سامانه آموزش الکترونیک دانشگاه به آدرس lms.uoz.ac.ir خواهد بود.

با آرزوی موفقیت و سلامتی برای کلیه پذیرفته شدگان گرامی

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه