چهارشنبه, 5 آذر 1399
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۸
  • کد خبر : ۷۳۹۷
مراسم رونمایی از كتاب بین المللی "پیش از تاریخ سیستان2" كه با همكاری اساتید گروه باستان شناسی دانشگاه زابل، دانشگاه تهران و دانشگاه پادوا ایتالیا به زبان لاتین تالیف شده است.

در ادامه برنامه های باستان شناسی در دانشکده هنر و معماری که با هدف آموزش و پژوهش جهت کاوش در محوطه های کلیدی سیستان صورت می گیرد، روز یکشنبه مورخ 6/11/98 آیین رونمایی از کتاب «پیش از تاریخ سیستان 2» که توسط دکتر حسینعلی کاوش از گروه باستان شناسی دانشگاه زابل، پروفسور ماسیمو ویداله از دانشگاه پادوا ایتالیا و پروفسور حسن فاضلی نشلی از گروه باستان شناسی دانشگاه تهران به زبان لاتین تالیف شده است، رونمایی شد.

این کتاب شامل هشت فصل است و در مهمترین فصل های آن به کاوش های جدید صورت گرفته در محوطه اقماری شهر سوخته سیستان شامل تپه گراتزیانی، مطالعات جانورباستان شناسی و رادیو کربن 14 برای تاریخ گذاری مطلق و پیشینه ای از بررسی ها و پژوهش های صورت گرفته شده در این محوطه پرداخته شده است.

محوطه باستانشناسی گراتزیانی سیستان در نزدیکی مرز مشترک ایران وافغانستان و در فاصله 11 کیلومتری شهر سوخته و 56 کیلومتری شهرستان زابل واقع شده است، که برای نخستین بار هیات ایتالیایی شهر سوخته آن را شناسایی و تاکنون سه فصل حفاری توسط گروه باستان شناسی دانشگاه زابل در آن صورت گرفته است.