پنج‌شنبه, 2 بهمن 1399
     ۱۳۹۹/۱۰/۰۱
برگزاری كرسی‌های ترویجی به زودی در دانشگاه زابل

در وبینار برگزار شده مابین دکتر مسگر معاون حمایت و گفتمان سازی هیئت حمایت از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره، با هیات رئیسه دانشگاه زابل مجوز راه‌اندازی کمیته دستگاهی کرسی‌های ترویجی اخذ گردید. ایشان در شروع ضمن ارائه پیشینه ای از طرح کرسی های «نظریه پردازی، نقد و مناظره»، و اهمیت موضوع در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، بیان کرد؛ راه‌اندازی کمیته دستگاهی از لحاظ ارتقای علمی بسیار به نفع اعضای هیئت علمی بوده و برگزاری این کرسی درخصوص محورهای رشته های علوم انسانی و هنر، ۴ نمره پژوهشی برای اعضای هیئت علمی و مقدمه‌ای برای رشد و تعالی نظریه پردازی در منطقه سیستان را خواهد داشت. در این جلسه که با رویکردی دوطرفه برای رسیدن به لزوم بهره‌برداری از ظرفیت استادان فعال در حوزه اندیشه، برگزار گردید، ضمن بیان راهکارهای مناسب بیان نمود اساتید می‌توانند در حوزه‌های مختلف اندیشه‌ای و انقلاب اسلامی و علوم اسلامی، برگزاری کرسی‌های ترویجی را درخواست کنند و با مجوزی که به کمیته دستگاهی کرسی‌های ترویجی داده شده است پس از داوری قابلیت اجرا را خواهند داشت. وی پیرامون فعالیت‌های پژوهشی و فرهنگی در شرایط کرونایی نیز ادامه داد: همچنان که امروزه فعالیت‌های آموزشی به شکل مجازی تبدیل شده است، فعالیت‌ها و برگزاری کرسی‌های ترویجی نیز می تواند در بسترهای مجازی اجرا و پیاده‌سازی شود. معاون پژوهش و فناوری و معاون مالی اداری و پشتیبانی دانشگاه، از جمله حاضران در این جلسه بودند که نقطه نظرات و دیدگاههای خود را مطرح نمودند.