پیام تبریک رئیس دانشگاه به‌مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۳

۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۴:۲۵ کد : ۸۳۸ اخبار دانشگاه
پیام تبریک رئیس دانشگاه به‌مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۳

باسمه تعالی

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد                    عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد

ماه شعبان مَنِه ازدست قدح کاین خورشید        از نظر تا شب عید رمضان خواهد شد ...

(حافظ)

نوروز، تلألو شادمانی زمین و جشن و تکاپوی طبیعت لبریز از هیجانِ آغاز و شکفتن است. این سرور شکوهمند، هماره نویدبخش افکار نو، اندیشه‌های نو و تصمیم‌های نو برای آینده بوده و شکوه آرمان‌ها و باورهای پرشور نوجویی، نوسازی و بالندگی میهن را به جلوه درمی‌آورد .همزمانی بهار طبیعت با ماه میهمانی خداوند فرصتی ویژه و استثنایی است برای پیراستن جان در جویبار معرفت ماه بهار قرآن. امید است هم آوایی «نوروز» و شکوه شکفتن در «بهاران» و تقارن آن با ماه پرخیر و برکت «رمضان»، نویدی معنوی برای والاهمتان روزگار باشد. سپاس خداوندی را که توفیق درک بهاری دیگر از هنگامه ضیافت عبادت را نصیبمان کرد.

این‌جانب در آستانه‌ی فرارسیدن فرجام سال کهن و آغاز بهار طبیعت، شادباش‌های گرم و صمیمانه خویش را نثار تمامی عزیزانِ نیک‌دل و نیک‌خصالم در خانواده بزرگ دانشگاه زابل نموده و از درگاه پروردگار هستی، نیک بختی و سربلندی بیش‌ازپیش را آرزو می‌نمایم. باشد که از این فرجام و از این آغاز اندرز بگیریم و در پرتوِ نور توحید با صیقل دادن گوهر خرد ناب آدمی در صفای رمضان، خلوت دل را از اغیار بزداییم و به حضور حضرت حقّ از مواهب تکرارنشدنی اسحار این ماه پر برکت بهره ببریم.

نوروزتان سرشار از نغمه­‌ی جادویی بهاران و روزگاری خجسته در پیش گام‌هایتان .

پیمان افراسیاب

کلید واژه ها: نوروز