نخستین انتخابات شورای صنفی کارکنان دانشگاه زابل برگزار شد

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ | ۲۱:۱۱ کد : ۸۳۰ اخبار دانشگاه
نخستین انتخابات شورای صنفی کارکنان دانشگاه زابل برگزار شد

نخستین انتخابات شورای صنفی کارکنان دانشگاه زابل، شنبه ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۲ در سالن همایش های بین المللی دانشگاه برگزار شد و نفرات اصلی آن مشخص شدند. در این انتخابات که با استقبال و مشارکت پرشور کارکنان دانشگاه همراه بود، تعداد ۲۸۶ نفر از کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی که واجد شرایط رای دادن بودند، شرکت نمودند.

پس از شمارش آرای مأخوذه به ترتیب شمارش آرا، آقایان مصطفی ذوالفقاری، سیروس طاهری و حسین پیری و خانم ها پردیس نخعی و شهلا رضوانی، به عنوان اعضای اصلی و آقای علیرضا نخعی بعنوان بازرس شورای صنفی کارکنان دانشگاه زابل انتخاب شدند.

بنا به این گزارش، دکتر افراسیاب رئیس دانشگاه به همراه اعضای هیات رئیسه از روند انتخابات شورای صنفی کارکنان بازدید بعمل آوردند.

اعضای شورای صنفی کارکنان دانشگاه با رأی کارکنان برای دوسال انتخاب می‌شوند.

روابط عمومی دانشگاه برای افراد منتخب جدید در انجام وظایف محوله، کسب رضایت‌مندی کارکنان شریف و پیشبرد اهداف عالی دانشگاه آرزوی موفقیت و از زحمات مجموعه دست اندرکاران برگزاری این انتخابات کمال سپاس و امتنان را دارد.